There was an error in this gadget

Wednesday, November 10, 2010

siapa yang kena???




assalamualaikum..selamat pagi sahabat2ku sekalian. pagi ini aku bangun dengan menghadap laptopku yang jarang2 off heheeh. hari ini aku tak ada 'exam'.maka dapatlah skodeng jap kt blog hijau ni. erm,trlihat 'something' di bahagian atasnya. hahaha,aku menanti siapa lah insan yang akan menjadi kawan blog aku yang ke 50.? pejam celik,menulis,plagiat n yg sama waktunya tak sedar dah nak dekat 50 orang yang sudi 'follow' SUARA ALAM ni.kepada "follower" lain bukanlah aku tak menunggu kalian.tetap juga menanti kehadiran kalian untik mengimarahkan lagi SUARA ALAM ni.hehe,akhir tintaku untuk hari ini,syukran yg beri komen dan juga nasihat. aku terus menanti....SALAM PERANTAUAN.

No comments: